Digitala Utbildningar för bygg & industri

Dags att skaffa en kravutbildning?

Fallskydds-, truck-, ställnings- & liftutbildning eller utbildning inom brandfarliga arbeten

Här hittar du alla olika typer av utbildningar som finns: online-utbildningar såsom fallskyddsutbildning och allmän ställningsutbildning 2-9 meter. Alla utbildningar ligger kvar på “mina utbildningar” för att du ska kunna repetera dem när du vill. Distansutbildningar så som brandfarliga arbeten och utbildningar med praktiska moment så som lift- och truckutbildning.

Endast ett sökresultat

Utbildning där & när det passar dig

Det spelar alltså ingen roll var i Sverige du bor. De teoretiska delarna gör du där du är, när som helst när det passar dig. De praktiska momenten löser vi snabbt och enkelt, antingen på vårt utbildningscenter i Stockholm eller hos er på er arbetsplats. Du startar utbildningen när du vill och behöver inte invänta datum. Välj utbildning, betala och sätt igång. Precis så enkelt och smidigt är det.

Hur får du Utbildningsbeviset?

När du har slutfört utbildningen med godkänt resultat så får du direkt ett utbildningsbevis som intygar om dina kunskapar. Utbildningsbeviset mejlas till dig och finns även under fliken Mina sidor i utbildningsportalen. I de kurser där även fysiskt utbildningsbevis ingår kommer den inom 2 veckor till den adress som du uppgivit innan du startat utbildningen.

GKsafetys Målsättning med utbildningar i Stockholm & Uppsala

Vår målsättning är att öka säkerhetstänket och betydelsen av bra säkerhetskultur. Vår förhoppning är att bidra till att minska arbetsplatsolyckorna i Sverige.